Markéta Bulinová - nová posila pro Krtek Racing Team

14.04.2013 13:50

Po zvěřejnění článku na eWRC.cz o dámské posádce startující letošní rok za Krtek Racing Team se mnozí fanoušci dožadovali více informací o naší nové posile. Řekli jsme si, že je na čase trošku "tajemnou blondýnku" odhalit... :-)


Tak Markétko, pověz, co Tě přivedlo k rally?

K rally mě přivedl můj přítel. Než jsem ho poznala vůbec jsem nevěděla, o co jde. Na našem prvním rande mi řekl, že jezdí rally a vyprávěl mi vše okolo, tzn. také o spolujezdci jak mu čte atd. Vyjekla jsem na co potřebuje, aby mu v autě někdo něco četl, když jede závody. Doslova jsem mu řekla:“To Ti jako čte pohádky nebo co?“ Vytřeštil na mě oči a vše podrobně vysvětlil. Tak takové byly mé začátky s rally :).

 

Pojedeš s Verčou. Jak jste se poznaly a jak vznikla vaše spolupráce?

Poznaly jsme se samozřejmě na závodech. Jelikož ona tam jezdila se svým přítelem, aby mu utvářela zázemí v servisu a já se svým, padly jsme si tak nějak do oka a už se známe docela dlouhou dobu. Spolupráce vznikla tak, že mi Verča napsala, jestli s ní nechci jet v trábíkovi, že shání spolujezdce. Dala jsem si 3 dny na rozmyšlenou, ale kdo by odmítl takové sympatické slečně jako je ona...

 

Co Ti jako první proběhlo hlavou, když jsi dostala nabídku sednout si do Trabanta jako mitfára?

Zvážila jsem to ze všech stran. První myšlenka, ale asi byla, „jéééé to bude sranda, dámská posádka v trabantovi.“

 

Prozraď, co na Tvé rozhodnutí říká přítel, který se v rally také pohybuje? Předal Ti nějaké zkušenosti a cenné rady?

Projevil, že má o mě strach (to mě moc potěšilo). Okamžitě se ptal s čím pojedeme a zda to má rám. Pokud ne, tak ho klidně zadarmo sám vyrobí :D Bere to také jako legraci a pro změnu to zázemí bude teď dělat on mě :).

 

Proběhlo už nějaké testování a pokud ano, tak jak to šlo?

Testování ještě neproběhlo, ale určitě proběhne. Jsme ženy a my vše zvládneme a pochopíme za chodu :)

 

Dámská posádka a Trabant, to je dost neobvyklé spojení. Jak se vám shánějí peníze na závody? Je to snazší než, když posádku tvoří muži? Bohužel s penězi je to asi všude stejné a nerozhoduje pohlaví. My jsme ovšem teprve v začátcích, lidé se o nás teprve dozvídají, takže těžko posoudit. Třeba si zrovna někdo po přečtení tohoto článku řekne „sakra, to jsou ale šikovné, sympatické dcérečky“ a přispěje nám na startovné :).

 

S jakými pocity se chystáš na první závod (Rally Orlické hory)?

Čím víc se to blíží, tím jsou mé pocity rozpoluplnější. Samozřejmě se moc těším, jak na spolupráci s Verčou, atmosféru, která je v tomhle prostředí nezaměnitelná, tak se ale také bojím, jak nám to půjde a reakcí diváků. Nechci, aby  si na nás ukazovali jako hele zase nějaký baby, co si myslí, že jsou nejlepší.

 

Teď něco z Tvého soukromí. Co máš ráda, co Tě baví?

Posledním rokem studuji vysokou školu, ta mi nyní zabere téměř veškerý čas. Ve volných chvílích ráda zajdu s partou někam posedět, naším nejčastějším odreagováním je jízda na motokárách- to mě moc baví a hra lasergame. Energii si doplňuji tím, že moc ráda spím a neodepřu si dobré jídlo. V létě se ráda jen tak povaluju, v zimě aktivně lyžuji.

 

Co bys vzkázala fanouškům a známým, kterých budeš mít určitě kolem tratě dost?

FANDĚTĚ, DĚKUJEME :)