10 Let KRT - Wartburg Rallye 2016

13.07.2016 13:54

Rok 2016 je pro Krtek Racing Team desátou závodní sezonou. A tak jsme se rozhodli, že toto kulaté jubileum oslavíme ve velkém stylu!
A jak jinak než závodem. Už dlouho jsme snili o tom vyrazit za hranice a svézt se v rodné zemi našich závodních strojů. Zbývají nám 3 týdny na všechny přípravy, které vyvrcholí 5.8.2016 startem do 57. ADAC Cosmo Rallye Wartburg 2016.

Čeká nás

18 rychlostních zkoušek, z toho 4 noční

130 ostrých kilometrů na tratích se střídavým rytmem

530 kilometrů celkem v závodním autě

800 kilometrů v naložených dobových doprovodných vozech

Jasně, bylo by jednodušší vyrazit moderní dodávkou a klimatizovaným tréningáčem a užít si 57. ADAC Cosmo Rallye Wartburg 2016 jako každý druhý... Ale my jsme řekli NE! Jsme připraveni vyřešit jakoukoliv patálii po cestě, jsme ochotní upéct se bez klimatizace ještě než tam dojedeme, ... obětujeme cokoliv, ale hlavně když to bude mít náš styl! Takže jestli chcete být i vy součástí něčeho velkolepého, ozvěte se nám! Hledáme nadšence, které baví naše auťáky a chtějí nás podpořit v jakékoliv podobě. Můžeme zaručit, že budeme hodně vidět, slyšet i cítit :-) Nyní máte jedinečnou možnost jet s námi na autě a být u toho! Pokud tedy chcete mít na našem závodním autě vaše jméno nebo firemní reklamu, kontaktujte nás a domluvíme se. Začínáme na částce 601,-Kč a horní hranice není omezená, tak neváhejte! Budeme rádi za každý váš příspěvek a věříme, že si tuto jedinečnou možnost nenecháte ujít. Pojďte s námi prožít sen!

Veškeré dění kolem příprav, cesty i samotného závodu sledujte na našem facebooku.