RALLYE STARS KRAMOLÍN 2019

22.10.2019 21:42

RALLYE STARS KRAMOLÍN 2019

 

Letos jsme se rozhodli oslavit svatého Václava vůní benzínu a v partě skvělých lidí, a tak jsme vyrazili na Rallye Stars Kramolín. Přihlásili jsme se ve složení Veronika Kotková + Jan Cimr jako předjezdci a Michal Kotek + Jan Zimolka jako zástupci ostré, nabušené kategorie Trabantů.

Páteční den patřil seznamovacím jízdám, technickým přejímkám a klábosením s ostatními kolegy-závodníky. V sobotu jsme se probudili do vlhkého, sychravého rána, ale to nám na náladě rozhodně neubralo.



Co se týče smíšené posádky, tak vlastně není žádná pikantnost o kterou bychom se měli podělit, protože tato posádka absolvovala celý závod až do cíle bez potíží. Jen se proslýchá, že Címoš se trochu bál a čím víc se bál, tím víc křičel... :-)

 

Druhá posádka nastupovala do závodu mírně omezená - pilot si přivodil několik dní před závodem vážný úraz na ruce, nicméně jako správného chlapa (a díky hecování ostatních závodníků "to nic není, prosím Tě!") ho to neodradilo. První 2 rychlostní zkoušky posádku kromě jiného trápil výkon motoru, ale druhou sekci si už náležitě užívala.

 

Startovní pole bylo opravdu pestré a pro diváka rozhodně velmi atraktivní. Na trati bylo neustále na co koukat a skvosty, které zde startovaly na jiném závodě zřejmě neuvidíte…

 

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem pořadatelům - zajistit takové závody stojí spoustu času, energie a peněz. Ustát tak velkou zodpovědnost a ještě vykouzlit fantastickou atmosféru dokáže málokdo a tady se to povedlo na jedničku. Děkujeme!

 

Velký dík patří také našim sponzorům, kteří nám umožnili startovat, poměřit síly s ostatními a užít si báječný víkend. Děkujeme!